2018-nyheter: Knaus: Knaus går l!ve | Din Fritid
2018-nyheter: Knaus

Knaus går l!ve

Som en av svært få produsenter lanserer Knaus en ny modellserie for 2018-sesongen. Live, eller L!ve som Knaus skriver, er en innstegsserie basert på verdiene energisk, ung, moderne, aktiv.

Bad Griesbach, Tyskland: Den nye serien er fra første stund tilgjengelig i tre versjoner: Live Traveller (alkove), Live TI (halvintegrert) og Live Wave (halvintegrert med senkeseng). Live er tydelig gjenkjennbar med sin enkle blå dekor, uten tant og fjas. Den er som standard bygget på et Fiat-chassis med en 130 HK-motor. 


Halvintegrerte Live TI har en klassisk interiørløsning med bra romfølelse takket være mye lys fra taklukene.

Alkove

Live Traveller kommer i tre ulike interiørløsninger, og er en ekte familiebil. Felles er en alkoveseng som kan felles opp, og en dobbel dinette med fire spiseplasser utstyrt med setebelter. 

Live TI-serien har tre interiørløsninger med romslig kjøkken og et kjøleskap på 142 liter. 

Inndelingen med enkeltsenger ser på grunn av det såkalte yacht-designet luksuriøs ut. Finnes også tilgjengelig med den komfortable lave sengeoppstillingen. 

Så har vi Live Wave, som kommer på markedet med fire forskjellige planløsninger. De har alle romslige bad, et stort utskyvbart bord og en senkeseng over dinetten som standard. 700 MX er en bil med en seng i luksuriøs queen-størrelse, som er justerbar i høyden for mer garasjeplass (tilvalg). 


Alkovemodellen Knaus Live Traveller blir et spennende alternativ for familier i 2018.

 

Nytt navn?

Inspirert av det særpregede studieprosjektet som endte i lanseringen av den originale Saint&Sinner-bobussen, ønsker nå Knaus å lansere et nytt klassebegrep: CUV (Caravaning Utility Vehicle). På godt norsk tipper vi uansett at de fleste i Norge vil holde på det etablerte bybobil-begrepet på campinginnredede kassebiler.

Nye Knaus Boxdrive vil lanseres sent i august i Düsseldorf, under Caravan Salon. Denne modellen vil gi form og synliggjøre hva Knaus mener en CUV skal være. Uansett navn; mange er spente på hva Knaus kan få til av funksjoner på VW Crafter-chassiset. 

Innredningen er basert på det trendy Knaus-møbelkonseptet. 

Det avanserte kjørehjelpsystemet og Volkswagens meget dynamisk justerte opphenging, skal bidra til å gjøre Knaus Boxdrive til en trygg og komfortabel bybobil.

Sky Wave fornyer

Den suksessrike Sky Wave-serien med halvintegrerte bobiler med heveseng over dinetten, kommer nå i ny innpakning. Både eksteriøret og interiøret til denne halvintegrerte bobilen er frisket opp til minste detalj. 

Den svarte/blå dekoren understreker det lekkert utformede aerodynamiske taket. Store vinduer gjør innsiden til et lyst og herlig rom. Sky Wave har tre ulike planløsninger (650 MEG, 650 MF, 700 MEG). Nytt av året er 650 MEG, med den populære enkeltsengløsningen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden