: Utvider og satser på etter­markedet | Din Fritid

Utvider og satser på etter­markedet

Den tyske liner-produsenten Morelo har nylig ferdigstilt et stort påbygg til sin fabrikk. Produksjonskapsiteten måtte økes. Nå satser de videre ved å bygge et nytt ettermarkeds-senter i Schlüsselfeld.

Pressemelding: – Vi vil bygge et nytt ettersalgs-servicesenter på 7200 kvadratmeter på Morelos fabrikk i Schlüsselfeld. Senteret skal være klart i begynnelsen av 2019. Målet er å få større kapasitet på reparasjoner og vedlikeholdsjobber, slik at det blir mindre ventetid for kunden, forteller Robert Crispens, handelsdirektør i Morelo.

Morelo er produsent av kvalitetsbobiler i den største liner-klassen, og det er viktig å gi førsteklasses service til kundene, forteller Crispens.

Med investeringen på ca 3 millioner euro i det nye eservice-senteret, investerer Morelo ikke bare i kundenes tilfredshet, men også i sine ansatte og til slutt i den økonomiske utviklingen av regionen.

Byggingen av det nye senteret vil starte rett etter Morelo Open. Samtidig vil selskapet utvide parkeringsplassen for å få plass til flere bobiler - noe alle de besøkende vil få glede av under neste års Morelo Open.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden