: Stolprodusent kjøpes opp | Din Fritid

Stolprodusent kjøpes opp

DexKo Global Inc, som er eier av blant andre AL-KO, har signert en avtale om å kjøpe Aguti Produktentwicklung & Design GmbH, basert i Langenargen i Tyskland. Oppkjøpet gjør det mulig for AL-KO Vehicle Technology å utvide porteføljen til å omfatte seter og sittesystemløsninger for kommersielle og fritidskjøretøyer - og fortsette konsernets sterke vekstbane, forteller selskapet i en pressemelding.

Aguti er en ledende leverandør av setesystemer og setetilkoblinger for bobiler, elektriske kjøretøyer og spesialkjøretøyer. Siden grunnleggelsen i 1992 har Aguti designet sittesystemer som er spesielt tilpasset kundenes krav til stil, fleksibilitet, sikkerhet og ergonomi. Selskapet er en innovasjonsleder innen konstruksjon av patenterte spesialløsninger, som er utviklet og testet i eget kompetansesenter. Kundeundersøkelser viser at det som verdsettes høyest ved Aguti er deres ekspertise, utmerkede kundeservice og informasjon om produktinnovasjon. Gjennom oppkjøpet kan AL-KO fortsette sin langsiktige vekststrategi og diversifisere virksomheten ytterligere. Merkevaren Aguti vil fortsette i sin eksisterende form som et produktmerke under AL-KO paraplymerke.
Økonomiske vilkår for transaksjonen er ikke opplyst. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden