Amerikanske Thor Industries i 2019:: Økt omsetning hos Thor Industries | Din Fritid
Amerikanske Thor Industries i 2019:

Økt omsetning hos Thor Industries

Thor Industries, som er verdens største produsent av fritidskjøretøy, økte nettoomsetningen med 22,9 prosent til 2,16 milliarder dollar (en økning på 402,8 millioner dollar) per 31. oktober 2019.

Det europeiske bobilsalget var 493 millioner dollar for første kvartal. Historisk sett representerer første kvartal for Erwin Hymer Group det tregeste kvartalet på grunn av ferietider i Europa, samt forbrukertrenden for å kjøpe enheter tidligere i kalenderåret til bruk i sommerhalvåret. Historisk sett har Erwin Hymer Group kvartalsvise nettoomsetning en tendens til å forbedre seg gradvis fra første til andre kvartal, og enda mer inn i tredje kvartal.

Når det gjelder integreringen av Erwin Hymer Group, sier Bob Martin: – Integrasjonen vår går fremover som planlagt, og vi gjør fremskritt på en rekke områder. Vi utnytter allerede våre globale kontaker i forhold til komponenter for å forbedre våre materielle utgifter, og utnytter også effektivitet på tvers av vår globale virksomhet.

– Vi er optimistiske med tanke på utsiktene til forbedrede resultater i regnskapsåret 2020, særlig etter en så solid start på regnskapsåret, fortsetter Bob Martin. 

På investordagen i Tyskland, introduserte vi våre langsiktige økonomiske mål. Vi tror vi vil oppnå 14 milliarder dollar i årlig nettoomsetning og bærekraftige bruttomarginer på 16%. Vi tror at de langsiktige utsiktene for bobilindustrien og for Thor Industries er overbevisende, og vi ser frem til jevnlig å rapportere om vår fremgang mot disse målene, konkluderte Martin.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden