Omrokkering i ledelsen:: Ny styreleder i Trigano-gruppen | Din Fritid
Omrokkering i ledelsen:

Ny styreleder i Trigano-gruppen

Trigano-gruppen har kunngjort en etterfølger til styrets leder, François Feuillet, som har vært i rollen siden 1981. Feuillet-familien eier rundt 58 prosent av kapitalen og 71,6 prosent av stemmeretten i Trigano, ifølge gruppens årsrapport for 2019, og familien har til hensikt å opprettholde sin posisjon som majoritetsaksjonær i konsernet.

Fra 1. juli vil Stéphane Gigou slutte seg til Trigano som viseadministrerende direktør og vil bli bedt om å overta presidentskapet i styrets og konsernsjefstillingen for hele konsernet. Stéphane Gigou, 48, har tilbrakt hele sin karriere i bilindustrien, først hos Renault og deretter hos Fiat Chrysler. Han har ledet Fiat Professional, divisjonen for kommersielle kjøretøyer fra Fiat siden 2017.

Når Stéphane Gigou erstatter François Feuillet som styreleder, vil Marie-Hélène og François Feuillet bli utnevnt til medlemmer av representantskapet.

– De vil være aktive, spesielt på områdene strategi og revisjon i dette styrearbeidet, har selskapet informert franske presse.

Trigano spesialiserer seg på design, produksjon og salg av fritidskjøretøy. Det er en av Europas største og ledende produsenter av bobiler, campingvogner og husvogner. Den tradisjonelle virksomheten startet i 1935 av Raymond Trigano.

Triganos utvikling er basert på en kombinasjon av anskaffelser og organisk vekst, hovedsakelig innen bobilfeltet, med Autostar i Frankrike i 1998, Caravans International og Arca i Italia i 1999 og 2001, Auto-Trail i England i 1999, Benimar i Spania i 2002, Perigord VDL i Frankrike i 2004, Eura Mobil og Karmann Mobil i Tyskland i 2005, Notin i Frankrike i 2012, SEA i Italia i 2013, Rimor i Italia i 2015, Auto-Sleepers i Storbritannia og Adria i Slovenia i 2017.

Trigano sysselsetter 6.030 personer i 10 land (Tyskland, Spania, Frankrike, Italia, Polen, Nederland, Storbritannia, Norge, Tunisia og Slovenia) og oppnådde i 2017 en omsetning på € 1.707 M.

Mer info på www.trigano.fr

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden