Francois Feuillet i Trigano:: Trekker seg tilbake | Din Fritid
Francois Feuillet i Trigano:

Trekker seg tilbake

Trigano-gruppen er en av de største aktørene i europeisk caravanbransje. Selskapet har vært familieied og familiedrevet. Nå skjer det en endring på dette, når gründer Francois Feuillet og hans kone Marie-Hélène trekker seg ut av styret.

Triganos representantskap møttes den 30. september og bekreftet Francois Feuillets fratredelsen som president i Trigano-gruppens hovedstyre. Også Marie-Hélène Feuillet trekker seg som administrerende direktør.

Samme styre utnevnte Stéphane Gigou som medlem og president for hovedstyret. Dermed består hovedstyret nå av fem medlemmer: Stéphane GIGOU, president for hovedstyret, Michel FREICHE, administrerende direktør, François FEUILLET, fru Marie-Hélène FEUILLET og Paolo BICCI.

François Feuillet og fru Marie-Hélène Feuillet forblir sammen med Feuillet-familiemedlemmer majoritetsaksjonær med eierskap av 57,80% av kapitalen og 69,31% av stemmeretten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden