Undersøkelse om camping: Lykkeligere med caravaning? | Din Fritid
Lykke ved Loenvannet. Foto: Siw Beate Sandberg
Undersøkelse om camping

Lykkeligere med caravaning?

Det tyske bransjeforbundet CIVD (Caravaning Industrie Verband Deutschland) har nylig gjort en undersøkelse. Temaet er hvordan befolkningen beskriver seg selv som fornøyd og lykkelig.

De samme spørsmålene ble gitt til et utvalg bobil- og vogneiere. Resultatet ga overraskende store utslag mellom de to målgruppene. Mens 79 prosent av de spurte vogn- og bobileierene sa de kjente seg igjen i at de var muntre og glade mennesker, svarte kun 69 prosent av den generelle befolkningen det samme. Også på spørsmålet om man så på seg selv som lykkelig, var det stor forskjell. Hele 11 prosent flere av de som reiser på caravanferie svarte positivt på utsagnet. Mer eller mindre det samme utslaget ga spørsmål som «min hverdag er full av ting som interesserer meg» og «jeg ser positivt på fremtiden». I tillegg viste undersøkelsen at målgruppen som er på campingferie legger stor vekt på bærekraft, og er mer interessert i naturen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden