Fersk undersøkelse:: Har tro på ferieformen | Din Fritid
Fersk undersøkelse:

Har tro på ferieformen

En ny studie i Tyskland viser at trenden med campingferier kommer til å fortsette, forteller det tyske caravanbransjeforbundet (CIVD). Også morgendagens potensielle kunder vil verdsette fleksibilitet, nærhet til naturen og muligheten til å ta individuelle valg, understrekes det. 

Studien undersøkte blant annet endringer i personlige verdier og holdninger blant ulike aldersgrupper, samt deres tilknytning til camping som en ferieform. Resultatene viser at folk generelt beveger seg mot verdier som camping står for. I Tyskland viste aldersgruppen 50-65 seg å være mest pro-camping.


Daniel Onggowinarso kan fornøyd konstatere nok et rekordår for tysk caravanbransje.

For CIVD-direktør Daniel Onggowinarso bekrefter studien trendene som campingindustrien har fulgt med på lenge: – Camping har vært populært i mange år nå, og det ser ikke ut til å stoppe. I dag ønsker folk å reise individuelt og fleksibelt og tilbringe fritiden sin i naturen, konkluderer han. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden