Tett på: Nordlyskonkurransen: Nordlysvinneren er kåret! | Din Fritid
Tett på: Nordlyskonkurransen

Nordlysvinneren er kåret!

– Dette er bare helt fantastisk! Man har jo alltid et håp om å vinne når man deltar i en konkurranse, men jeg er realistisk og tenkte det var liten sjangs for å vinne. Derfor må jeg si at det kom som et sjokk at jeg vant denne turen, og det kom en aldri så liten gledeståre, forteller Gunn-Bente Stølen.

– Det første jeg tenkte da jeg fikk beskjeden var: Fy søren, jeg er heldig! Og ungene ble helt i hundre, kjempeivrige og glade. Så nå håper jeg vi får til det praktiske så vi kan dra på tur hele famlien.

Hobbyfotograf

Gunn-Bente Stølen er en ivrig hobbyfotograf som i flere år har prøvd å fange nordlyset med kameraet sitt. Bosatt ytterst i Hardangerfjorden er det riktignok mye som skal klaffe: Det må være veldig sterkt nordlys, liten eller ingen måne, og ikke minst minimalt med skyer. Det er ikke ofte alle elementene er på plass på Vestlandet, og Gunn-Bente har lenge ønsket å ta virkelig gode nordlysbilder. Derfor har en tur til Nord-Norge vinterstid stått på ønskelisten lenge. Men det er ikke så enkelt når man er foreldre til to tenåringer og begge er i full jobb.

Fotografering, og det å ferdes i naturen er en stor og viktig hobby, både for Gunn-Bente og samboer Odd Harald Tjong. Det er også litt av årsaken til at familien på fire i fjor kjøpte seg en bobil.

– Vi hadde to grunner til å kjøpe oss en bobil: Å oppleve naturen og fricampe, samt en skikkelig langtur til Nord-Norge. Det siste har vi ikke fått til enda, men det kommer. Uansett vil vi kose oss med en vintertur, og se på det som en annerledes forsmak.

Premien

Premien består av gratis leiebobil med vinterdekk og sluttrengjøring i inntil en uke i Tromsø. Flybilletter til Tromsø (inntil 3000 kr), egen nordlysguide for en kveld og hundesledetur for to personer.

Premien leveres av:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden