Nordlysvinnerne i Tromsø: – Helt fantastisk | Din Fritid
Nordlysvinnerne i Tromsø

– Helt fantastisk

– Det har vært over all forventning, vi har opplevd så mye gøy og spennende, forteller vinnerne av Din Fritids nordlyskonkurranse 2018. Ekteparet Kårbø fra Stavanger var virkelig heldige med været, og fikk med seg nordlysbilder, sledetur med reinsdyr, joik og fotosafari.


Vinnerne av Din Fritids Nordlyskonkurranse, Dagrunn og Magne Kårbø fra Stavanger, fikk mange flotte vinteropplevelser i leie-bobilen i Tromsø. Her fra Tromsø camping.

Først var det fly til Tromsø og innlosjering i leiebobil fra iCaravan i Tromsø. I løpet av uken oppstod det noen tekniske problemer, men ekteparet tok byttet av leiebil med godt humør: – Vi kan ikke få fullrost nok den servicen vi fikk! De stod på til langt utover stengetid for at vi skulle få gode opplevelser, forteller de.

Med Visit Tromsø på laget

Turistkontoret i Tromsø stilte med gratis aktiviteter til vinnerne, som valgte en sameleir hvor de fikk personlig joik og sledetur med reinsdyr. I tillegg fikk de henge med på fotosafari med selskapet Mariannes Heaven on Earth. Spesielt Magne er fotointeressert, og begge koste seg med inspirerende tips og lokal guiding til fotogene og spennende plasser de ellers aldri ville kommet til.

I tillegg fikk ekteparet med seg Geir Lia Hammer, Din Fritids faste nordlysguide, på tur. Og nordlyset dukket opp, først forsiktig og grønt, før det åpenbarte seg som et fargerikt, dansende skue på himmelen.

Din Fritids medarbeider møtte ekteparet på Tromsø camping på deres nest siste dag i byen. Og det erfarne bobilparet var ikke mettere på inntrykk enn at en tur til Sommarøy stod på programmet. Den turen og mer til kan du lese om i utgave 7 av Din Fritid. Da vil nordlysvinnerne dele opplevelsene og bildene fra sin tur med våre lesere. I samme utgave vil det også utlyses ny konkurranse, så følg med - kanskje det blir din tur neste gang?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden