: Opplev Hamburg på en helt ny måte… | Din Fritid

Opplev Hamburg på en helt ny måte…

Hamburg kalles av tyskerne porten mot verden, i det vakre, høye nord. Den grønne byen ved vannet anses å være en av Tysklands mest severdige byer. Selv de ellers så tilbakeholdne hanseatene kunne knapt skjule hvor stolte de var av byen sin, atmosfæren og den maritime sjarmen.


Turistbussen begynner sin rundtur i Hamburg på veiene, og avslutter med en guidet tur på elven!

Båt-buss

Elven Elbe, Alster, Hafencity, Speicherstadt, Fischmarkt eller Reeperbahn - her er det mye å oppdage hver eneste dag. Den beste måten å oppleve en ny by på er å hoppe på en turistbuss eller en guidet båttur. I Hamburg kan du nå gjøre begge deler samtidig: Hafencity Riverbus er en unik båtbuss som reiser både på vann og på land. Turen innebærer en 70 minutters reise på elven Elbe og på land i Hamburg sentrum. Turen starter i Brooktorkai 16 i Speicherstadt, og turene går hele året med avganger annenhver time.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden