Pintrip i Danmark: Camp & brygg | Din Fritid
Pintrip i Danmark

Camp & brygg

Lindebjerggaarden ligger midt i hjertet av Jylland. Her tilbys flotte bobilplasser, utleie av rom, hytteutleie, og ikke minst utstyr og kurs for ølbrygging.

Har du vurdert å begynne med hjemmebrygging av øl, men trenger litt hjelp til å komme i gang? Da kan et dagskurs til 1250 danske kroner hos Lindebjerggaarden kanskje være en god idé? I løpet av fem timer får du en innføring i bryggekunstens hemmeligheter, smaksprøver og litt tapas. Kommer du med bobil er det gratis for Pintrip-medlemmer og 100 kroner natten ellers.


Ken Thøgersen eier og driver Lindebjerggaarden og selskapet Hjemmebryggeren. I hans lokaler kan du ta et bryggekurs, eller du kan bare slappe av utenfor bobilen og nyte solnedgangen. Her finnes også boblebad, badstue og utleiehytter.

Hjertelig velkommen

Vi treffer en blid og kaffedrikkende Ken Thøgersen. Han eier og driver Lindebjerggaarden og selskapet Hjemmebryggeren. Han blir ekstra blid når han hører vi kommer fra Norge, og viser oss rundt på hele eiendommen. Her er kreative utleiehytter, stor uteplass, utleierom, oppholdsrom og ikke minst et meget romslig butikklokale, som også brukes i kurssammenheng.

Er du allerede interessert i ølbrygging kan et besøk gi inspirasjon. I butikken kan du se og ta på en mengde ulikt utstyr til ølbrygging. Blant annet en spesialutviklet tank. Om den kan Ken stolt fortelle at han har designet selv. I tillegg er det mulig for å få smaksprøver, og å kjøpe ulike typer malt og andre ingredienser. Men det er selvsagt også mulig å kjøpe ferdig øl, i kunstneriske bokser. Lindebjerggaarden samarbeider med billedkunstner Jørgen Hermann, og det er hans kunst som pryder ølboksene.

Bobilplassen

Her er det tømmemuligheter, og strøm (40 DKK) tilgjengelig. Du kan også kjøpe deg adgang til toalett og/eller bad. Men det stopper ikke der, det er også mulig å leie boblebadet eller badstuen. De kreativt utformede utleiehyttene bidrar også til å sette stemningen. En kreativ og meget trivelig plass.

At Ken forteller at parkeringen er «høytliggende» kan en nordmann smile av. 80 meter over havet er ikke så mye å skryte av etter norske forhold. Men utsikten er upåklagelig, og retningen er perfekt for å oppleve lange sommerkvelder med vakre solnedganger.

Lindebjerggaarden

  • Pintrip-vert: Tandskovvej 23, DK-8600 Silkeborg
  • GPS: 56.2325, 9.4716

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden