Høisveen Caravan: ​​​​​​​En nødvendig utvidelse | Din Fritid
Svein Wold Hansen er daglig leder i Høisveen Caravan.
Høisveen Caravan

​​​​​​​En nødvendig utvidelse

– Nå har vi totalt 2600 kvadratmeter under tak – og for en lettelse det har vært å få mer plass, forteller Svein Wold Hansen. Han er daglig leder i Høisveen Caravan og kunne i fjor innvie nytt bygg. I år feirer forhandleren 45 år og kan fornøyd konstatere at satsingen var vellykket.

 

– Den nye plassen er benyttet til utstillingshall og verksted. De nye lokalene betyr at vi er i stand til å utnytte kapasiteten til våre ansatte langt bedre. Resultatet er at vi blir langt mer effektive, og nå klarer vi å gå i pluss på verkstedet, for eksempel. Totalt kan vi ha åtte enheter inne på verkstedet samtidig uten at de er i veien for hverandre. Vi har totalt 820 kvadratmeter gulvflate til verkstedet, som er veldig viktig for oss. Jeg pleier å si at det er verkstedet som selger våre neste enheter, smiler Svein Wold Hansen.

 

Solid vekst

På ett år selger Høisveen mellom 150 og 200 enheter, og omsetningen vil få en økning på opp mot 25 prosent fra 2017 til 2018.

– Hvilke produkter selger best?

– Vi opplever stor etterspørsel etter kjørevogner, og har i år tatt inn flere små campingvogner. I tillegg har vi aldri hatt et så stort utvalg av nye bobiler som vi har i år, og det er her den største omsetningsveksten ligger.

– Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder og å skape et godt rykte som en følge av at kundene har hatt en god opplevelse hos oss.


Kjørevogner og nye bobiler er av de mest populære produktene om dagen.

 

Impulshandel

Plasseringen er ypperlig, helt inntil E6. Man skulle ikke tro det var mulig, men vi har flere ganger opplevd at folk impulshandler bobil. De har gjerne bobil fra før av, og vil selvsagt ha den nye umiddelbart. Det har skjedd flere ganger at vi har montert utstyr og klargjort bobiler nattestid, mens kunden tar en natt eller to på nabocampingen, smiler Svein.


Perfekt plassering!

At verdens høyeste trebygning, Mjøstårnet, er i ferd med å reises rett ved butikken til Høisveen, er daglig leder godt fornøyd med.

– Dette blir en attraksjon og et landemerke for området vårt. Det er spesielt gøy at noen tør å satse og setter Brumunddal på kartet!

Hansen kan fortelle at det er mye positivt som skjer i Ringsaker kommune for tiden, og hele regionen er i vekst, spesielt innenfor områdene fritid, camping og hytteliv.

– Vi er heldige som har Sjusjøen så nærme, siden mange søker hit - ikke minst vinterstid. En usedvanlig høy andel av våre kunder driver med vintercamping. Hos oss kjøper åtte av ti kunder vinterdekk til bobilen. Og vi opplever ikke helt sjelden å få inn kunder som har solgt hytta for å kjøpe bobil, og reise rundt og oppleve vårt fantastiske land.

 

Fakta Høisveen Caravan

Eier: Kroken Caravan Detalj AS

Forventet omsetning 2018: 90 millioner kroner

Merker: Hymer, Bürstner, Carado, LMC og Polar

Etablert: 1973

Antall ansatte: 12

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden