Caravanmessen 2016: Norsk rekord | Din Fritid
Caravanmessen 2016

Norsk rekord

Årets Caravanmesse satte ny rekord i antall kvadratmetre, utstilte bobiler og campingvogner. Messesjef Konrad Sel er godt fornøyd, selv om det ikke ble noen besøksrekord.

– Årets utgave var den 21. i rekken, og totalt var det 66 utstillere. Publikum ble fristet med nesten 28 000 kvadratmeter utstillingslokaler og rundt 500 blankpussede nyheter. 

Det var mye inspirasjon å hente, rett innenfor inngangsdøren lå det hele fire gratis utgaver av bransjeblader - blant dem forrige utgave av Bobil & Caravan med 132 sider med produktnyheter.


Knaus Tabbert stod på egne ben for første gang på messen. Standen ble kåret til messen beste og Mauro Degasperi fikk blomster av messesjef Konrad Sel.

Nyhetene

Blant høydepunktene på messen kan vi nevne norgespremieren for Malibus integrerte og halvintegrerte modeller. Niesmann + Bischoffs Smove er en designperle av en bobil, to av de seks prototypene som foreløpig er laget var på Lillestrøm. 

Knaus Travelino er en campingvogn som representerer en helt ny lettvektsteknologi, og som de besøkende selv kunne se. Vogna har en totalvekt på mindre enn 650 kilo. Giottiline var for første gang representert på messen, og den spennende polske produsenten Globe-Traveller har fått seg en solid representant i Sørlandets Caravansenter. 


Salgsrepresentant Christer Tyberg viser stolt frem en integrert Malibu med norske ”skilter” på Lillestrøm-messen. Årets messe var den første på egne ben fra den tyske produsenten.

CI kuttes

En annen nyhet som kom frem på messen er at CI fases ut som merkevare i Norge. I stedet vil samtlige forhandlere fokusere på søstermerket Roller Team.

Knaus Tabbert-gruppen har nå bygget opp sitt eget norske apparat med nye forhandlere, og stilte på messen med en stor stand med mange spennende produkter.

Størst av dem alle var Morelo Empire. Maken til luksus har knapt vært å se i Norge, men så blir da også prislappen rundt fem millioner kroner. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden