Caravan Salon 2018: Messen over alle messer | Din Fritid
Caravan Salon 2018

Messen over alle messer

Caravan Salon i Düsseldorf er verdens største caravanmesse. I tillegg til å vise frem de blankeste og nyeste produktene, er mega-arrangementet en opplevelse i seg selv.


Verdens største caravanmesse hadde i år hele 248 000 besøkende.

I år var det 57. gang Caravan Salon ble avviklet. Besøkstallet satte nok en rekord: Hele 248 000 besøkende. Til sammen er det flere enn 600 utstillere og over 2000 utstilte bobiler og vogner. Det er en virkelig stor opplevelse å rusle gjennom de 214 000 kvadratmeterne med haller. Når du blir sliten kan du sette deg ned på en av de mange uteserveringene med en currywürst eller bare noe kaldt å drikke. Det er stort sett pent vær i dette området i august, og det er som regel underholdning på det store uteområdet.


Mulighetene er mange og hyggelige for å sette seg ned og hvile hodet og bena.

Har du tenkt deg til Caravan Salon, noe vi anbefaler alle å gjøre minst én gang i løpet av sitt caravan-liv, kan du gjerne kjøre bobil eller henge på vogna. Messecampen er stappfull med likesinnede - og stemningen er avslappet og trivelig. Men husk å bestille overnatting i god tid, det er kamp om plassene!

 

Ikke bare nyheter

På de følgende sidene har vi fokus på de største nyhetene på messen, og en del små. Arrangøren er flink, og sørger for å ta med seg historien i form av mange utstilte klassikere av noen vogner og biler. Noen av disse finner du i hall 18. Dette anbefales når du vil ha en avveksling fra de mange blankpussede nyhetene. Her er det en helt annen atmosfære enn i de andre, travlere hallene. Her kan du sette deg ned og slappe av. I denne hallen arrangerer nøytrale aktører foredrag for nybegynnere om mange nyttige temaer. Tyskerne er veldig opptatt av å ta vare på nye kunder, og hele 35 prosent av de besøkende på messen var der for første gang.


Her finner du både nyheter og gamle klassikere.

Neste års messe blir fra 31. august til 8. september. Og skal du på messecampen er P1 plassen du bør være!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden