Caravan Salon 2019:: Norge på kartet | Din Fritid
Caravan Salon 2019:

Norge på kartet

Verdens største caravanmesse har langt mer å tilby publikum enn de nyeste produktene. Et spennende tilbud er konseptet Dream Tour, som er et foredrag med bilder og film fra eksotiske og spennende reisemål. På årets messe ble Norge som eksotisk reisemål viet oppmerksomhet!


Dream Tours på årets Caravan Salon-messe presenterte blant annet Norge som eksotisk reisemål.

Hele seks foredrag ble gjentatt hver dag, med reisemål som Frankrike, Mongolia og Sentral-Asia, Australia, India og Himalaya, Panamerika, Japan, Norge og Russland. Vi fikk med andre ord ikke et eget foredrag, likevel var det mye god norgesreklame.

Bli gjerne med

Det er et tysk selskapet som står bak og arrangerer turene, og guiden Kostya Abert er bortimot en kjendis i Tyskland. Mer info om selskapet og deres turer finner du her (ekstern lenke som åpnes i separat vindu).


Dream Tours tur til Norge i åpent landskap.

Slik ble Norgesturen presentert:

Norge og Russland: Bobilparadis i det høye nord!
Hvor kan vi fremdeles finne et lett tilgjengelig eventyr med 24 timers solskinn inkludert? Komfortcamping, vakkert beliggende plasser eller bare vill camping i ensomhet - det nordlige Europa har noe for enhver smak. Fra Kristiansand til Nordkapp viser guide Kostya Abert hele spekteret av vakker natur på en fantastisk rute. Fjorder, breer, fjell, strender, innsjøer, skoger, elg og rein, midnattssol - Norge er det ideelle landet for caravanentusiaster og de som ønsker å bli de. Den østligste delen av turen byr på kultur i massevis, helt fra av tsarene og karelene, gamle trekirker og enorm frihet, eller - for firehjulsdrevne kjøretøy - virkelig ulendt terreng i Kirov-alpene. Andre høydepunkter i det magiske riket i nordområdene inkluderer Kola-halvøya, Murmansk, Barentshavet og Hvitehavet, innsjøene Onega og Ladoga samt urørte Karelia.


Norges nordligste attraksjon Nordkapp var et naturlig stoppested for den tyske reisegruppen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden