Knaus Raptor: Ikke akkurat en bobil | Din Fritid
Knaus Raptor

Ikke akkurat en bobil

Knaus Raptor heter denne bilen som har stjerne i grillen og sannsynligvis er den raskeste bilen noensinne med Knaus-logo på. Det er bobil- og vogn-produsenten Knaus som er hovedsponsor på banebilen som i helgen skal delta på ADAC GT Masters.

Den nyutviklede “KNAUS Raptor” basert på Mercedes-AMG GT3 har karbon-karosseri og representerer KNAUS-merkets krav på innovasjon på en utmerket måte, mener selskapet selv i en pressemelding Din Fritid har mottat. Gerd Adamietzki, administrerende direktør i Knaus Tabbert, sier dette om satsingen:

– Med HTP-WINWARD Motorsport Team har vi etablert et samarbeid med en erfaren partner. Teamet vårt er topp motivert og “KNAUS Raptor” er godt forberedt, vi gleder oss til mange spennende løp. ADAC GT Masters starter kommende lørdag (1.8.2020) og søndag klokka 13.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden