Vinnere av Nordlyskonkurransen 2020: Far og sønn vant tur! | Din Fritid
Vinnere av Nordlyskonkurransen 2020

Far og sønn vant tur!

Gabriel Hvarnes Wiedemann og pappa Tom Wiedemann heter årets vinnere av Din Fritids Nordlyskonkurranse. Det var 19 år gamle Gabriel som sendte inn følgende søknad:

“Jeg var med på min første bobiltur da jeg var 3 uker gammel, og har hatt et aktivt bobil-liv siden den gang. Vi var akkurat for sent ute til å bli med i konkurransen deres i fjor, men tanken på å reise nordover med muligheten for å oppleve nordlyset, festet seg. Vi fløy derfor til Tromsø og leide en personbil. Dessverre var det dårlig vær og upraktisk med en liten, kald Hyundai. Derfor ville det å vinne en slik tur vært en drøm av en guttetur for pappa og meg!”

Din Fritid får tak i Gabriel på telefon for å gratulere:

– Så utrolig vanvittig!! Dette er helt vanvittig sykt!! Jeg satt og leste til eksamen da beskjeden dukket opp. Jeg ringte med en gang til pappa, som trudde jeg tulla. Dette gjør at en litt kjip dag med masse lesing plutselig ble veldig, veldig mye bedre. Mamma liker varmen bedre, derfor blir dette en guttetur, og vi sikter inn på mars. Jeg synes dette er veldig mye mer fristende enn en tur til Spania, som familien ofte pleier å gjøre. Så nå krysser vi fingrene for at det blir mulig å gjennomføre turen med tanke på smittefaren, avslutter Gabriel Hvarnes Wiedemann fra Larvik.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden