AutoPASS: Kjør på! | Din Fritid
Bombrikkene fra Fremtind Service fungerer også etter 1. april. Foto: Fremtind Service
AutoPASS

Kjør på!

Siden det har vært en del usikkerhet rundt AutoPASS-kunder, og hva slags fordeler de har rundt Svinesundsforbindelsen, har Fremtind Service kommet med en avklarende pressemelding til oss.

Fremtind Service, Norges største AutoPASS-utsteder, har hatt unormalt mye trafikk på nettsidene sine den siste tiden.

– Dette skyldes trolig usikkerhet rundt hvem som må ha ny bombrikke, sier Svein Skovly, kommersiell direktør i Fremtind Service.

– Vi kan berolige alle våre kunder med at bombrikken og AutoPASS-avtalen kommer til å fungere akkurat som før, også etter 1. april.

I januar 2022 ble alle AutoPASS-avtalene fra Vegfinans overført til Fremtind Service. Selskapet har i tillegg avtaler med tidligere kunder av Fjellinjen og Bompengeselskap Nord.

– Dette betyr at de aller fleste østfoldingene med AutoPASS-avtale er kunder hos Fremtind Service, forteller Skovly som selv bor i Fredrikstad.

På vegne av bompengeselskapene sendte Fremtind Service i 2022 faktura til mer enn 85 000 østfoldinger. Til sammen betalte østfoldingene 286 millioner kroner til norske samferdselsprosjekter. I tillegg kommer bompengebetalingen fra alle Østfold-bedriftene.

Fremtind Service-kunder får automatisk tilsendt ny bombrikke ved behov. Så lenge regningen er betalt er det altså bare å kjøre med visshet om at alle rabatter og fordeler kommer som de skal.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden