Caravan Xpo 2023:: Solgte verdens første | Din Fritid
Caravan Xpo 2023:

Solgte verdens første

Andreas Løviknes (bildet) solgte i dag verdens første Eura Mobil Xtura. Den 22 år gamle bobilselgeren fra Vestnes jobber på Caravan Xpo-messen for Arve Opsahl-gruppen, og fikk et rekordsalg på messens første dag.

– Jeg har en bakgrunn i bransjen siden min far har etablert og driver Løviknes Caravan i Vestnes, forteller en blid Andreas. Det er med andre ord ikke første gang unggutten har solgt en bobil. Men å selge det første eksemplaret av nyheten Eura Mobil Xtura, som fikk sin verdenspremiere på Hellerudsletta i dag er ikke akkurat hverdagskost. Prisen for firehjulstrekkeren er 2,6 millioner kroner.

– Jeg må innrømme at det boblet litt inni meg da jeg forstod at det ble et salg. Jeg synes det er utrolig kjekt å få lov til å selge en slik bobil, dette var litt av et kick! forteller Andreas Løviknes.


Andreas Løviknes var svært fornøyd med å håve inn en signatur på 2,6 millioner kronersbilen Eura Mobil Xtura - og det attpåtil på lanseringsdagen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden