Flere merker:: Løviknes Caravan utvider sortimentet | Din Fritid
Flere merker:

Løviknes Caravan utvider sortimentet

Challenger, Eura Mobil, Karmann og Caravelair kommer til Løviknes Caravan i Vestnes.

Gjennom et sammarbeid med Arve Opsahl Import blir Challenger, Eura Mobil, Karmann og Caravelair en del av merkene Løviknes Caravan kan tilby sine kunder. Daglig leder Jan Henning Løviknes forteller at dette er en stor nyhet for de som forhandler, men også for deres verksted. Han forteller videre at dette ikke er ukjente merker: – Challenger var et merke vi hadde som en del av vårt sortiment innen nybil helt frem til 2017, så det kjenner vi godt.

Jan Henning forteller stolt at deres verksted nå blitt et komplett Fiat autorisert servicesenter med lang erfaring. At det nå også blir et merkeverksted for flere nye produsenter er noe de ser fram til. De nye merkene skal presenteres i butikken på Vestnes (en fergetur sørover fra Molde, eller tre kvarter med bil vestover fra Åndalsnes) fra 5. til 8. oktober. Da blir det minimesse i butikken med gode tilbud på både bobiler og campingvogner, forteller daglig leder i Løviknes Caravan, Jan Henning Løviknes.

Nysgjerrig på hvem Jan Henning og Løviknes Caravan er? Din Fritid var på besøk i fjor vinter. Les mer her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden