Varmegjenvinning og god luftkvalitet ombord:: Dometic ACC3100 | Din Fritid
Varmegjenvinning og god luftkvalitet ombord:

Dometic ACC3100

Den nye takviften fra Dometic med det kryptiske navnet ACC3100, byr på garantert frisk luft og lavere fyringsutgifter i fritidskjøretøy. 

Enheten har en ute- og en inne-del, som vi kjenner fra aircondition og varmepumper, og systemet sparer verdifull energi ved å eliminere varmetap ved hjelp av det patenterte varmegjenvinningssystemet og en sensorstyrt dobbelvifte. Nyheten er nå tilgjengelig på det europeiske markedet. I tillegg sørger viften for å sikre god ventilasjon - samtidig som temperaturen i kjøretøyet opprettholdes i alle årstider.

Det patenterte varmegjenvinningssystemet resirkulerer opptil 87 prosent av varmen i luften som byttes ut takket være en varmegjenvinningsplate. Om sommeren fungerer systemet i motsatt retning, det kjøler ned den innkommende rene luften.

En integrert VOC-sensor registrerer potensielle helsefarer, som dårlig luftkvalitet i soveområder eller plastpartikler. Den reagerer også på dårlig lukt, matos og høy luftfuktighet. Så snart de forhåndsprogrammerte grensene nås, starter ventilasjonssystemet automatisk.

I lagringsmodus sikrer Dometic ACC3100 god ventilasjon og reduserer luftfuktighet, noe som minimerer risikoen for mugg. Perfekt for deg som setter vekk vogna eller bobilen i deler av sesongen.

Prisen ligger på rundt 10 000 kr uten installasjon.


Innedelen er diskret og har innebygget lys.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden