Bobilparkering i Kragerø:: Oppmerking fjerner kaos | Din Fritid
Typisk norsk sommervær hindrer ikke bobilfolket fra å reise til Kragerø, nå har parkeringen på Stilnestangen endelig fått oppmerking.
Bobilparkering i Kragerø:

Oppmerking fjerner kaos

Den sentrumsnære bobilparkeringen på Stilnestangen ved Kragerø har nå fått oppmerkede plasser med riktig avstand mellom bilene.

Hvite striper sørger nå for at bilene står parkert med riktig avstand og at personbilene pent og pyntelig stiller seg i andre rekke. Nærmest sjøen har det nå blitt brede og fine plasser som er tydelig oppmerket og reservert for bobiler. Oppmerkingen gjør det lett å overholde firemetersregelen. 

Sommerbyen Kragerø

Tidligere har det vært mye kaos på den populære plassen rett ved sentrum av sommerbyen Kragerø. Mange har tidligere opplevd å få en bobilnabo alt for tett på seg, da man enten har tolket avstandsreglene på ulik måte, eller at enkelte rett og slett ikke har brydd seg. Resultatet har ofte gitt dårlig stemning. Nå blir det veldig tydelig om man følger det norske regelverket eller ikke, avstandsmerkingen er supplert med tydelige kryss, slik at misforståelser ikke skal kunne oppstå. 

Som flittig bruker av bobilplassen vil jeg sende eierne en takk for initiativet, og håper inderlig at plassen vil bestå og kanskje vil utvider sitt tilbud til bobilistene etter hvert. Kragerø er en herlig by å besøke sommerstid. Jeg er gjerne i byen flere ganger gjennom sommerersesongen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden