Etter åtte års drift på Kløfta:: Kroken Oslo legges ned | Din Fritid
Oslo Caravan flyttet inn i nye lokaler på Kløfta 13. februar 2016. Tre år senere fikk forhandleren nytt navn: Kroken Oslo.
Etter åtte års drift på Kløfta:

Kroken Oslo legges ned

– Markedet har ikke den farten vi trenger for å drifte en forholdsvis stor avdeling med de kostnader det innebefatter, så dessverre vil driften bli avviklet ved Kroken Oslo. Det tas sikte på å opprettholde ordinær drift frem til midten av desember i år, forteller daglig leder i Kroken Gruppen, Morten Lillehagen, i en pressemelding til Din Fritid.

Eiendommen er eid av Kroken-Eiendom AS, og vil enten bli leid ut til annet formål eller solgt.

– Det er en klar overetablering i Norge på forhandlersiden, og de prisnivåene som over tid har etablert seg påvirker dessverre etterspørselen. Ledelsen har lenge håpet på at nedleggingen i Brumunddal og Råde for vår del, og Jessheim for Ferda sin del, ville bidra til å skape et robust grunnlag på indre øst, men kampen om kunden er fortsatt hard i et fallende marked, forteller Morten Lillehagen.

– Etter 8 års drift på Kløfta har vi kommet til at vi må konsentrere vår tilstedeværelse på Østlandet hos Kroken sin heleide forhandler, Tekno Maskin AS. Det er en kjedelig situasjon for de ansatte ved vår avdeling på Kløfta. Imidlertid finnes det ledige stillinger i Kroken Gruppen som vil kunne tilbys overtallige, og nedbemanningen vil skje i god dialog med de berørte og tillitsvalgte. 

– For å feie all tvil til side eller unngå spekulasjoner så har vi verken ønske eller planer om å legge ned ytterligere avdelinger. Kroken vil fra 2025 bestå av 6 avdelinger, fortsatt fra Bodø til Kristiansand, avslutter daglig leder i i Kroken Gruppen AS, Morten Lillehagen.


Bildet er tatt på åpningen av Oslo Caravan i 2016, Oslo-avdelingen kunne da flytte inn i splitter nye lokaler på Kløfta, litt syd for Gardermoen. 


Oslo Caravan holdt i perioden 2008 til 2016 til på Berger, litt sør for Kløfta, men fremdeles langs E6. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden