: Med bestemor og bestefar på camping | Din Fritid

Med bestemor og bestefar på camping

Det er ikke bare mor og far, som drar på campingtur med barna. Flere og flere besteforeldre velger å invitere barnebarna med, når de skal på camping. Det er en spesiell opplevelse for alle i familien.

Det er mange barn på campingplassene året rundt, men utenom fellesferien, ser man spesielt at mange besteforeldre tar med barnebarna på campingtur. De ser det som en fin måte å få være sammen med barnebarna på, da de vet, at barna ikke kommer til å kjede seg, fordi det er så mange aktivitetsmuligheter på plassene.

På hverdagene er det spesielt barn, som ennå er for små til å gå på skolen. Men i helgene er det barn i alle aldre. Noen bor i egen campingvogn, og flere har campingvognen stående fast på plassen det meste av året, mens andre leier enten en campingvogn eller en hytte.

Utvalg av fritidsaktiviteter

Mange campingplasser ligger enten helt ut mot de beste badestrendene eller rett i nærheten. Det er et rikt utvalg av fritidsaktiviteter i forbindelse med camping, for eksempel swimmingpools, lekeplasser, wellness, dyr på plassene, minigolf, samarbeid med golfklubber, fiske og mye mer. Det er altså ingen sak for bestemor og bestefar å passe barnebarna, mens foreldrene må være på jobben. Ligger man på en plass i nærheten av hjemstedet, kan foreldrene ta seg en tur på kvelden, slik at man kan hygge seg sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden