: Frankia 2017: Smart kjøkken | Din Fritid

Frankia 2017: Smart kjøkken

Den finurlige produsenten Frankia går sine egne veier. I år på kjøkkenet.


Det er kun gjort små endringer på utseendet til Frankia for neste års sesong.

Marktschorgast, Tyskland: For 2017-sesongen har den tyske produsenten, med franske Pilote-gruppen som eiere, hatt fokus på kjøkken og bad. Også eksteriøret er endret noe, for å sterkere signalisere sin eksklusivitet, kan produsenten fortelle. Men det er kun små justeringer sammenlignet med fjorårets komplett nye front. Det største volumet til Frankia er i klassen over 3,5 tonn. De arbeider mye med lettvektsmaterialer som balsatre og laminat. Det har gjort produsentens lette modeller stadig mer aktuelle.


Platen over vasken kan brukes som arbeidsflate også når vasken er i bruk, takket være den smarte skuffen hvor platen passer perfekt.

Kjøkkenet har flere finurlige detaljer som gjør nytte i hverdagen. For det første er kokeplaten todelt, det gir større arbeidsflate i praksis. En tredje brenner er plassert under et lokk i kjøkkenbenken og trylles frem ved behov. Denne kokeplaten kan også fås i elektrisk utgave. At lokket over vasken fungerer som en naturlig del av kjøkkenbenken er vanlig. Men hos Frankia fungerer lokket som en del av kjøkkenbenken også når vasken brukes. Hvordan er det mulig, tenker du kanskje? Jo, du trekker ut en skive under benken og der er det et hull hvor lokket passer perfekt - og fortsatt kan gjøre nytte som arbeidsflate.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden