: Ny sjef hos Kroken avdeling Oslo | Din Fritid

Ny sjef hos Kroken avdeling Oslo

Rolf Kanstad (55) er ansatt som daglig leder på Kroken avdeling Oslo, som tidligere het Oslo Caravan. Kanstad kommer fra bilbransjen og starter i stillingen 1. juli 2019.

Rolf Kanstad kommer fra stillingen som Fagansvarlig Bilfinansiering i DNB Bank ASA. Han har 10 års erfaring fra tredjepartssamarbeid med bilforhandlere og 20 års erfaring fra salg og ledelse hos bilforhandlere bl.a. hos Harald A. Møller og Bilia Personbil. Rolf Kanstad er født og oppvokst i Rælingen og bor i dag med sin familie på Rasta, står det å lese i pressemeldingen fra Kroken.

– For 10 år siden hadde vi en herlig langweekend med glade barn på bobiltur som virkelig vekket interessen for denne ferieformen. Nå gleder jeg meg stort til å bli en del av Kroken-teamet på Kløfta som har noen av de aller flotteste produktene i markedet, sier Rolf Kanstad. 

–Jeg er svært fornøyd med at Rolf Kanstad med sin erfaring har takket ja til stillingen som daglig leder på Kroken avdeling Oslo. Han har en spennende bakgrunn fra bilbransjen og samarbeid med forhandlere som vi vil få stor nytte av, sier konsernsjef Pål R. Amundsen i Kroken Gruppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden