: Blir samboere | Din Fritid

Blir samboere

Kingsrød Caravan flytter inn i lokalene til Østfold Caravan i Råde. Den Kroken-eide forhandleren får dermed seks merker samlet på ett sted. Fra før av har Østfold Caravan merkene Niesmann + Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado. Kingsrød Caravan vil komplettere tilbudet i Råde med merkene LMC og Laika. 

Både Østfold Caravan og Kingsrød Caravan forhandler merker fra landets ledende caravanimportør, Solid Import AS (tidligere Kroken Caravan Import). De er begge en del av Norges største forhandlernett bestående av 21 forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. 

Et komplett bobil- og caravansenter 

Samlokaliseringen av virksomhetene vil gi kunder i Østfold et stort og komplett tilbud av alle våre merker og tjenester i Østfold. 

– Vi kan nå tilby markedets beste utvalg av både nye og brukte bobiler og vogner samt en stor tilbehørsbutikk og verkstedtjenester. I tillegg har vi ett tett samarbeid med Team Verksted på Fiat og Iveco, alt på ett sted, sier en entusiastisk Atle Kristoffersen, daglig leder i Østfold Caravan. 

Oppstart fredag 22. mars 2019 

Kingsrød Caravan har allerede flyttet ut av lokalene i Borgenhaugen. Alle bobiler og vogner har kommet til Råde. De nye lokalene vil ha både innendørs- og utendørsutstilling. 

– Jeg gleder meg veldig til å få åpnet i nye lokaler. Etter alle innbrudd og forstyrrende byggeaktiviteter på Borgenhaugen, ser jeg virkelig frem til å åpne i nye og moderne lokaler. Det blir også veldig bra og samarbeide enda tettere med Østfold Caravan. For de som ikke klarer å vente til åpningen 22. mars, er det fullt mulig og stikke innom litt tidligere for en hyggelig bobilprat, jeg har kaffen klar smiler en fornøyd Hans-Erik Kingsrød, daglig leder i Kingsrød Caravan. 


Daglig leder i Østfold Caravan, Atle Kristoffersen, har opplevd et spennende og positivt år siden etableringen i fjor. Nå får han forsterkninger fra Sarpsborg.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden