Dyreparken Bobilcamp: Luksusplasser | Din Fritid
Dyreparken Bobilcamp

Luksusplasser

Vi har parkert bobilen i første rekke mot vannet, og jeg rekker knapt å dra i håndbrekket før et sjørøverskip siger mot oss.

Det oppleves som om vi har kommet midt i begivenhetenes sentrum, og jeg trenger vel knapt fortelle at stemningen er på topp når store og små velter ut av bobilen. Vi skal til Dyreparken og har parkert på den nye bobilplassen Dyreparken Bobilcamp. Og her er underholdningen og festen allerede i gang! Og det før vi har kommet oss gjennom inngangsporten til Dyreparken.

Opplevelser

Det tar ikke lang tid før jeg fra oppdatert hold får høre at vannet vi har foran oss heter Grashavet, og at de to sjørøverskipene som møtes i et sjøslag heter Grevinnen og Den Sorte Dame. Plutselig smeller det i kanoner, og røyken driver over vannet. Ikke lenge etter runger musikk og sang i høyttalerne. Det er tydelig show på gang inne på området. Dette ser vi ikke noe til, men det er ikke til å unngå at man får med seg lyden.

Jeg er ikke i målgruppen for kaptein Sabeltann lenger, og må innrømme at jeg blir ganske fort mettet på lyden av showet og kanondrønnene. Det skjedde tross alt flere ganger i døgnet. Vi var på plassen et snaut døgn, og det gikk veldig bra. Men skulle vi vært der lenger, må jeg innrømme at det hadde blitt for mye støy for min del.

Bobilplassen

Dyreparken Bobilcamp ligger ved Grashavet like ved hovedinngangen til Dyreparken, og har plass til 25 bobiler. Det er kun drop-in på plassen, Er det en ledig plass, kan du parkere der og betale på Dyreparken Hotell, 100 meter unna. Utsjekk er kl 12. Strøm og vann er inkludert i prisen som varierer fra 225 kr i lavsesongen til 625 kr i høysesong. Det er ingen tømmemuligheter på plassen, da må du til Sørlandsparken (5 minutters kjøring unna).

Plassen er fint og forseggjort laget. Har du med deg barn i reisefølget, vil de garantert sette pris på å være midt i begivenhetenes sentrum allerede idet du parkerer bobilen eller campingvogna.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden