Nasjonal turistveg: Rasteplass i ny drakt | Din Fritid
Nasjonal turistveg

Rasteplass i ny drakt

Vakkert mellom Viksdalsvatnet og Hestadfjorden på et fredet område, ligger den nyåpnede rasteplassen med toalett og utsiktsrampe.

Rasteplssen ligger rett ved en attriktiv badeplass og har også forbedret tilgang til Henstad kapell. Anlegget ligger på et vernet våtmarksområde med sesongflommer, noe det er tatt hensyn til i planleggingen.

– Nye Hestad er enda et turistvegstopp med verdi for besøkende, regionen og næringen, sier direktør Stein Ove Rolland i Fjord Norge.

– Nasjonale turistveger gir folk gode opplevelser underveis, og de gir oss grunner til å stoppe opp, eller å ta en omvei, for å ta inn storslått natur og spennende arikitektur. Arkitekturen foreller også om et morderne og interessant land som lager ting av høy kvaliet, fortsetter Rolland, og bruker Hestad som et godt eksempel på dette.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden