Din Fritid med temautgave:: Gir bort en utgave til nye lesere | Din Fritid
Din Fritid med temautgave:

Gir bort en utgave til nye lesere

Masse Media AS, som gir ut fritidsmagasinet Din Fritid med bobil & caravan, har i dag satt i gang en kampanje hvor de spanderer én utgave på nye og gamle bobil- og caravaneiere. – Det blir ingen Caravanmesse på Lillestrøm i år, forteller redaktør Tore Afdal, derfor ønsker vi at flest mulig skal få glede av utgave 6-20, som har fokus på alle 2021-nyhetene.

De som ikke allerede er abonnenter kan fylle ut nødvendig informasjon på en nettside og motta et gratis eksemplar av magasinet på over 100 sider hjem i postkassen.

– Det er ingen forpliktelser, forteller Tore Afdal, men vil gjøre oppmerksom på at magasinet i etterkant gjerne vil gi et godt tilbud på årsabonnement på magasinet som kommer ut 8 ganger årlig. 

Det jobbes for tiden på høygir i redaksjonen i Din Fritid for å få ferdig utgave 6-20 hvor 2021-produktnyhetene for det norske markedet vil bli bredt dekket. Din Fritid er et redaktørstyrt magasin som har vært på markedet i 25 år, og har i hele denne perioden vært uavhengig. Mer enn 40 sider blir viet produktnyheter for både bobil og vogn i utgaven, som også kan friste med reisetips til Hammerfest, Innhavet Bobilplass, historisk artikkel om trendsettere og mye mer.

– Alle våre saker er skrevet av journalister som kjenner bransjen og produktene, det gir oss faglig tyngde, troverdighet og lesevennlige saker, hevder redaktøren.

Her finner du mer informasjon om kampanjen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden