Ny utgave av magasinet på vei:: Din Fritid 3-20 er på vei! | Din Fritid
Ny utgave av magasinet på vei:

Din Fritid 3-20 er på vei!

Din Fritid med bobil & caravan er i år i sin 25. årgang! Utgave 3 er i disse dager på vei til abonnentene, og de første har allerede fått bladet på 108 sider hjem i postkassen. I magasinet som i praksis er virusfritt, finner du masse lesestoff og inspirasjon. Denne kampanjeutgaven sendes gratis ut til 10.000 ekstra mottakere.

For å si litt om utgaven har vi lyst til å klippe fra lederen:

“Denne utgaven av Din Fritid er bevisst bygget opp etter våre verdier: Inspirasjon, nyheter og glede. Vi har valgt å se litt lenger enn den alvorlige situasjonen vi er oppe i, og har laget en (så godt som) virusfri utgave. Mens vi i ulik grad lar oss prege av usikkerheten og lurer på hvor lenge vi skal måtte forholde oss til smittefaren, er det lov å bruke tiden til noe fornuftig. 

For hverdagen består, heldigvis, i stor grad av kreativitet og livsglede: Det fortelles om helgeturer til bobilen som er parkert på andre siden av tunet. Om hvordan campingvogna plutselig ble en karantenestasjon. Og hvordan stormaskinmekanikeren kunne fortsette sitt daglige omreisende virke fra sin private bobil. Vi tilpasser oss.

I tider som denne er det viktig å drømme. For én ting er sikkert: Dette går over! Frem til da kan vi jo håpe på en vår i frihet, og drømme om en sommer som vil bli like deilig som vi har planlagt.

Jeg tror vi alle kan se for oss følelsen den dagen vi igjen kan kjøre ut av tunet for å oppdage nye horisonter.

Av innholdet:

Imens kan du forhåpentligvis både drømme og planlegge kommende turer med denne utgaven. Vi har vært i Nord-Norge, og det er et reisemål som burde stå på alles ønskeliste i løpet av livet. I denne utgaven får du tips om Vadsø.

Tre mennesker har valgt å flytte ut i bobilen på permanent basis. De har delt sine tanker om liv og frihet med oss.

Barn er for mange selve symbolet på livsglede. Kanskje du skal vurdere en tur med familien til Legoland i høst?

En av konsekvensene av det vi er midt oppe i er at vi skal unngå forsamlinger. Er det et sted man kan få fred og ro, er det på fricamping i fjellheimen. Vi har samlet noen høydepunkter fra Vestlandet, et av landets vakreste områder.

Sjekk ut sakene fra utgaven her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden