Den 60. Caravan Salon i Düsseldorf er over:: Fra den ene messen til den andre | Din Fritid
Caravan Salon i Düsseldorf stengte dørene på søndag etter en vellykket messe med stor interesse, ikke minst hos nye besøkende. På Lillestrøm blir det ikke nødvendig med munnbind, så lenge man kan overholde 1-metersregelen!
Den 60. Caravan Salon i Düsseldorf er over:

Fra den ene messen til den andre

Alle utstillere og tilskuere måtte bruke munnbind på årets utgave av Caravan Salon-messen i Düsseldorf. Men det satt ingen demper på stemningen og reiselysten. I løpet av messens ti dager sørget hele 185 000 besøkende for at arrangementet ble en suksess. Nå er det kun kort tid igjen til vår egen Caravanmesse, som åpner dørene torsdag 16. september kl 10!

Arrangørene av jubileumsmessen i Düsseldorf (den 60. i rekken) kan fortelle til Din Fritid at de er strålende fornøyd med messen. Arrangøren forteller at de 185 000 besøkende bidro til det de kaller en fantastisk atmosfære i messehallene. Din Fritid var tilstede, og kan skrive under på at det var god stemning både blant publikum og utstillere. Som under fjorårets messe satt pandemien sine spor, men reise- og oppdagerlysten trumfet begrensningene. Hele 41 prosent av de besøkende var på messen for første gang, noe som betyr nye kunder for de 653 utstillerne fra 31 land. Den enorme messen fyller 13 utstillingshaller. Nå er det snart tid for vårt eget høydepunkt, Caravanmessen 2021.

Caravanmessen 2021

– Det er veldig gøy at vi klarer å få til en Caravanmesse igjen. Vi skal sørge for at det blir en trygg messe. De besøkende kan fokusere på utstillernes mange spennende nyheter og trender, forteller messesjef Konrad Sel, som også kan love mye nytt på årets messe:

Det blir flere nye utstillere på årets messe, i antall blir det ny historisk rekord med nærmere 70 utstillere. 


Konrad Sel er primus motor for Caravanmessen, og gleder seg til å åpne dørene for årets utgave!

En av årsakene til det, er at friluftsmessen Camp Villmark blir en del av Caravanmessen. 12-15 utstillere med alt fra hengekøyer og klær, til telt og soveposer er på plass for å vise hva som er populært av turutstyr akkurat nå.

I tillegg kan du sjekke ut fritidsklær fra Anton Sport, fuktalarm fra Avara, taktelt fra Escape Vans, jaktutstyr fra Fuglejegeren, mat fra Kjevla, peisbord fra Livingflames, gasskompetanse fra LPG Gruppen, myggfeller fra Moskito Free, sykkelvogner fra Nordic Cab, bobilreiseguide fra Nortrip, flåttinformasjon fra Pfizer og tretelt fra Speider Sport. 

Også Hymer-gruppen er tilstede

Norge er et av få land, muligens det eneste, i Europa hvor Hymer, Eriba, Bürstner, Laika, LMC, Carado og Niesmann + Bischoff blir å finne på en caravanmesse med 2022-modeller! Det kan alene være verdt turen. I tillegg kommer de aller, aller fleste kjente merkene til å være til stede. Unntaket er Dethleffs og Sunlight, som følger Hymer-gruppens avgjørelse om å ikke være tilstede på messer i år.

Messecamp

Årets messecamp blir også den første hvor både Norsk Bobil og Caravan Club og Norsk Bobilforening samarbeider om å arrangere. De to siste årene har campen blitt avlyst, i fjor på grunn av pandemien, mens 2019-utgaven regnet bort.

Hvis alt går som planlagt, blir det ikke bare mulig å overnatte på Hellerudsletta, arrangørene har også planer om å tilby underholdning i samarbeid med Moxy hotell.


Messecampen er en fin sosial anledning til å stifte nye bekjentskaper og samtidig oppdatere seg på nyheter i messehallene.

Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og sette kursen mot Norges Varemesse på Lillestrøm. Alle inngangsbilletter blir digitale. Billetter kjøper du her. Dette er åpningstidene:

Torsdag 16. september kl. 10.00-18.00

Fredag 17. september kl. 10.00-18.00

Lørdag 18. september kl. 10.00-18.00

Søndag 19. september kl. 10.00-16.00

Mer informasjon på caravanmessen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden