Kjøper seg inn i Truma og Alde-agenturet i Norge:: Max Fritid blir majoritetseier i Neptus AS | Din Fritid
Nils Magne Dahle (Max Fritid) og Jarle Hansen (Neptus) inngår forretningsmessig samarbeid ved at Max Fritid kjøper majoriteten av Neptus. Gründer og daglig leder Jarle Hansen vil fortsette i sin lederrolle og som medeier i Neptus.
Kjøper seg inn i Truma og Alde-agenturet i Norge:

Max Fritid blir majoritetseier i Neptus AS

Neptus AS har agenturet for Alde og Truma i Norge. I snart 30 år har Neptus vært ledende på ettermarked og service til hele caravanbransjen på disse sterke merkevarene. Disse produktene inngår nærmest i enhver bobil eller campingvogn, uansett merke. Dette er en perfekt match for både Max Fritid og Neptus, med klare kommersielle synergier. Max Fritid har datterselskapet Holiday Fritid i Sverige og vil med Neptus få en forventet omsetning på 200 mill. i 2021.

25 år etter at Kroken så dagens lys ble Max Frid etablert med fokus på tilleggsutstyr, rekvisita og deler til caravanbransjen. Under Nils Magne sin ledelse fra den spede begynnelse er nå Max Fritid den dominerende aktøren i Norge, som dekker enhver forhandler sitt behov. Dette vil ytterligere styrkes med Neptus på laget.

«Neptus AS styrker oss på alle områder og med dette strategiske partnerskapet vil vi bli en dominerende og komplett aktør for hele fritidsmarkedet i Norge. Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst gründer og daglig leder Jarle Hansen. Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Neptus og Max Fritid er dette en god løsning som er vinn-vinn for begge parter», uttaler daglig leder i Max Fritid, Nils Magne Dahle.

Jarle Hansen sier i en kommentar: «Det er en tid for alt, og jeg har sett meg ut en partner for å ta Neptus videre og opp på et nytt nivå. Det er svært gledelig at det ble Max Fritid, som var mitt førstevalg. Det gir de ansatte, leverandørene og kundene trygghet, og den beste servicen i fortsettelsen».

Om Kroken Gruppen:

Kroken Gruppen består av Solid Import, Max Fritid og Kroken Caravan. Solid har rettighetene til å importere 6 markedsledende merker fra Erwin Hymer Group; Bürstner, Carado, Hymer, Laika, LMC og Niesmann-Bischoff. I Solid sitt nettverk av et 20-talls forhandlere er Kroken-kjeden blant disse, med forhandlere fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Max Fritid er ledende i Norge på tilbehør og rekvisita i caravan- og fritidsmarkedet, med både nettbutikk og salgspunkt hos forhandlerne i bransjen. I Sverige betjenes forhandlerne med rekvisita av Holiday Fritid AB.

Konsernet ble etablert i 1971 og har hovedkontor på Åndalsnes. Omsetningen var 1,2 mrd. i 2020, og ventes å vokse gradvis i takt med positive drivere for bransjen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden