Carthaggo: Sponser Tour de France-vinner | Din Fritid
Carthaggo

Sponser Tour de France-vinner

Proffsyklister elsker bobiler. Derfor sponser Carthago det slovenske sykkeltalentet Tadej Pogačar med bobil også i år.

Også i år vil proffsyklisten ha en Carthago c-compactline til sin disposisjon som base på sine ritt over hele Europa. På overleveringen 7. mai fikk over 200 ansatte og ledelsen ved Carthagos slovenske fabrikk i Odranci, en felles sykkeltur med sin nasjonalhelt.

Tadej Pogačar er sannsynligvis verdens mest suksessrike racersyklist for øyeblikket. Blant annet vant 23-åringen Tour de France i 2020 og 2021. Sloveneren har hatt en fantasisk start på sykkelåret 2022, og skal i sommer blant annet delta i Tour de France og La Vuelta-rittet i Spania.

Carthago benytter anledningen til gjøre et poeng ut av at bobilen de stiller til disposisjon, er en modell som kan klare lange etapper. Akkuratt som syklisten!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden