Tellus Grong inviterer:: Bobil- og dansefestival i Grong | Din Fritid
Tellus Grong inviterer:

Bobil- og dansefestival i Grong

Den 25. - 28. mai blir det en fantastisk langhelg med god musikk og trivelig, sosialt samvær fra torsdag til søndag, lover arrangøren av dansefestivalen, Tellus Grong. 

– Vi har samlet et skikkelig topplag av de beste artistene som vet å skape god stemning. I løpet av torsdag til søndag 25. - 28. mai vil Contrazt, Nordans, Lasse Sigfridsson, Tommy Michaelsen, Terje & Odd Arne fra Ingemars, Hanne Mette, The Husband, Hånstauran, Bjørnars og Arthur Gipling sørge for lystige toner og topp underholdning hos Tellus Grong, forteller arrangøren på sin hjemmeside.


Auksjon og timestilbud

I tillegg til god underholdning i trivelig lag, blir det tradisjon tro en spennende auksjon fra kl 14 på lørdag. Her kan du gjøre et kupp på flere spennende objekter. Gjennom hele bobil- og dansefestivalen blir det timestilbud på massevis av nyttig campingutstyr og tilbehør. Det vil også bli mulighet for å gjøre en god handel på nye og brukte campingvogner, bobiler, personbiler og ATVer. 

Praktiske opplysninger

Du kan kjøpe festivalpass som gjelder fra torsdag til søndag (kr 990 per person), men det er også mulig å kjøpe billetter til enkeltdager. Du kan gjerne komme på festen uten vogn eller bobil, men hvis du trenger vogn/bobilplass må det bestilles i tillegg. Prisen for en plass er 580 kr per plass uten strøm.


Tradisjonsrik festival

Det hele begynte i 2013 med 28 bobiler som besøkte Camp Namsen. Festivalen ble arrangert av Namsen Auto AS, som nå er blitt en del av Tellus Caravan og Fritid. Siden den gang vokste festivalen for hvert år, og på det meste har festivalen hatt over 300 bobiler på besøk. Her kan du lese mer om arrangementet (ekstern lenke til arrangøren). Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden