Glad i å danse?: Elverum Caravanfestival 2023 | Din Fritid
Glad i å danse?

Elverum Caravanfestival 2023

Neste helg åpner den femte Caravanfestivalen i Elverum dørene. Arrangementet sparkes i gang allerede torsdag 11. mai med dansbar musikk fra Big Foot. 

Elverum Caravanfestival er endelig tilbake, og kan ønske musikk- og danseglade caravanfolk velkommen til Grindalsmoen fra den 11. til 13. mai 2023. På festivalen lover arrangøren at det blir masse dansebandmusikk med kjente og kjære artister, det blir caravanmesse med spennende utstillere og aktiviteter, det blir god mat og drikke, fantastisk god stemning, konkurranser, lørdagsprogram med fri inngang og det blir selvsagt egen festivalcamp på området.

Dette er programmet: Det hele starter torsdag 11. mai med innsjekking av campere, og på kvelden spiller trubaduren Big Foot på LåvenBar. Fredag åpnes teltet for Donnez og Hanne Mette Band, mens Big Foot lager god stemning på LåvenBar. Lørdag braker det løs klokken 12.00. Dørene til festivalområdet åpnes og det vil skje mye morro i og rundt butikken. Her blir det aktiviteter du ikke vil gå glipp av! Det er bare å følge med, program kommer! Det vil i tillegg være gode messetilbud i butikken.

Auksjon

Det blir auksjon med Gotmar Rustad. Gotmar kjenner du kanskje igjen fra farmen hvor han var mentor? Han er både akevittekspert og skuespiller i forestillingen «en akevisitt» på Løiten Brænderi. Denne dagen er han auksjonarius. Lurer du på hva som skal auksjoneres bort? Det blir spennende, så følg med, forteller arrangøren.

Karaoke

Kanskje du selv har en drøm om å bli artist? Nå har du muligheten, forteller arrangøren som kjører karaoke på Låven Bar, så nå er bdet are å sette i gang med øvingen!

Her finner du mer informasjon og påmelding (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden