Ferda satser trippelt i nord:: Åpner nybygg i Mo i Rana  | Din Fritid
Ferda satser trippelt i nord:

Åpner nybygg i Mo i Rana 

Ferda-kjeden planlegger for vekst i Nord-Norge, og 4. mai åpnes det første av totalt tre nybygg. Daglig leder Barbro Leirvik er glad for å komme i hus i nye, moderne lokaler på Gruben i Mo i Rana

Anlegget har en stor utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt rekvisitabutikk, hvor du finner alt du trenger til ferien i bobil, båt, eller på hytta. 

– For å kunne hjelpe våre kunder, og bobil- og vognturister på veien nordover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter, kan Barbro Leirvik fortelle.  

Åpningsfest

Ferda Mo i Rana ønsker både nye og gamle kunder velkommen på åpningsfest og Ferda-dager 4. - 8. mai. – Åpningen skal feires med gode tilbud, og det serveres pølser, brus, kake og kaffe til alle gjester som ønskes velkommen for å drømme litt om friheten en bobil kan gi deg, forteller daglig leder Barbro Leirvik.


Thomas Søreng, Stian Brovold, Barbro Leirvik, Thor Arne Vasdal og Mariam Moen ønsker alle velkommen til åpningsfesten hos Ferda fra onsdag 4. til søndag 8. mai.

To til

Ferda Mo i Rana er en av 13 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen i Mo i Rana til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter å skaffe seg bobil eller campingvogn, forteller selskapet til Din Fritid i en pressemelding. Ferda bygger for tiden også nye anlegg både i Nordkjosbotn og på Evenes. Her vil avdelingene utvides og oppgraderes med moderne verksted og flotte utstyrsbutikker. 

Kort om Ferda 

Ferda er en norsk forhandlerkjede med 13 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider kjeden tett med McRent, Europas største selskap for bobilutleie.  Adolfsen Gruppen, med brødrene Kristian Adolfsen og Roger Adolfsen er hovedaksjonærer i Ferda, i tillegg har Eidissen Consult fra Bodø 20 % eierandel i selskapet. 

Ferda solgte i 2021 totalt 1800 bobiler og campingvogner og omsatte for 1,1 milliard. Selskapet har over 200 ansatte. 

Bildetekster: 

Barbro Leirvik gleder seg til å vise frem den fine fritidsbutikken med et stort utvalg varer som er kjekt å ha både til bobilferien, til båten eller på hytta. 

 

Thomas Søreng, Stian Brovold, Barbro Leirvik, Thor Arne Vasdal og Mariam Moen ønsker alle velkommen til åpningsfesten hos Ferda som varer fom. onsdag 4.- søndag 8.mai. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden