Reime og Lode avvikler bobilsatsingen:: Endringer i Stavangerregionen | Din Fritid
Rune Lysaker og Timo Nylenna bekrefter med et håndtrykk avtalen som sier at Ferda Ålgård blir ny Rapido- og Dreamer-forhandler.
Reime og Lode avvikler bobilsatsingen:

Endringer i Stavangerregionen

Ferda Ålgård nå blir eksklusiv forhandler av de anerkjente bobilmerkene Rapido og Dreamer i Rogaland. Samarbeidet kommer som følge av at Reime og Lode avvikler sitt bobilsalg. 

Flere av Ferda Norge sine forhandlere har allerede Rapido og Dreamer i sine butikker. Det gjelder Nordkjosbotn, Evenes, Fauske, Mo i Rana, Trondheim, Ålesund og Grimstad. Timo Nylenna fra Rapido Group Scandinavia er godt fornøyd med å ha Ferda Ålgård om bord som forhandler, og sier:

– Vi har hatt et godt samarbeid med Reime og Lode og vært fornøyde med utviklingen de har skapt for Rapido og Dreamer i Rogaland. Når de ikke lenger satser på bobilsalg var det et naturlig valg at Ferda Ålgård skulle få overta disse merkene. Ferda har over tid vist at de tar Rapido og Dreamer på alvor og har bidratt til å løfte markedsandelene de siste årene, sier Timo Nylenna.

Rune Lysaker, produktansvarlig hos Ferda Norge, deler entusiasmen for partnerskapet og understreker viktigheten av Rapido og Dreamer i Ferda-kjeden. – Rapido og Dreamer er betydningsfulle merker for oss, og de har et solid rykte i det norske markedet.

Ferda Ålgård lover at bobilentusiaster i regionen vil fortsatt nyte godt av høy kvalitet og god service. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden