Norges Beste Bobilplass 2023: Norges beste er kåret | Din Fritid
Norges Beste Bobilplass 2023

Norges beste er kåret

Med et firesifret antall stemmer, har bobil-folket talt: Røyrane bobilparkering fikk en tredjedel av stemmene, og fikk med det tittelen «Norges beste Bobilplass 2023». Din Fritid gratulerer!

Røyrane Bobilparkering ligger ved Kvitebergsvatnet i Kvinnherad kommune, ytterst i Hardangerfjorden. Plassen har kapasitet til 18 bobiler. Når vi tar kontakt med Trine Myrvold får vi et nøkternt svar:

– Dette var uventa, men fantastisk kjekt, sier Trine. Hun er den som holder tettest i dialogen utad, mens eier er samboer Ingemar Røyrane og hans barn. – Røyrande bobilparkering AS har nå blitt en familiebedrift hvor hele familien bidrar. Plassen er bygget opp med svært mye egeninnsats av familien, mens det selvasgt er brukt fagfolk der det trengs, forteller Trine til Din Fritid.

Litt om plassen

Bobilplassen har en flott plassering i vakker natur. Det er mange og varierte turmuligheter i nærområdet. Om man kjører seg en liten tur, er det enda flere flotte og godt opparbeidede muligheter. Rett ved plassen ligger Kvitebergsvatnet. Rundt dette vannet er det flere gruver hvor man kan oppleve gammel lokal historie. Det er mulig å leie både kajakk og båt, og vertskapet forteller at det ørret og gode fiskemuligheter i vannet. I tillegg er det også en minigolfbane her og en lekeplass til barna. Sommerstid er det flotte bademuligheter.

Servicemessig byr plassen på det du trenger, da det er tømmemuligheter av både toalett og gråvann. I tillegg er det mulig å fylle på vann, og det er tilgang på strøm. Prisen er fornuftige 250 kroner, og en femtilapp ekstra for å være tilkoblet strøm.

Avstemningen

29,9 prosent av stemmene gikk til Røyrane Bobilparkering. På en klar andreplass kom Lødingen Bobilcamp Hjertholmen. Sjøvegan Bobilcamp og Sandnessjøen Båtforening bobilcamping fikk begge rett i underkant av 20 prosent av stemmene, og endte på henholdsvis tredje og fjerdeplass.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden