Askjems: Bobilhotellet har åpnet dørene | Din Fritid
Bobilhotellet er nå en realitet, og de første bilen er i det dette leses allerede på plass.
Askjems

Bobilhotellet har åpnet dørene

Lørdag 11. april var en merkedag og en festdag hos Askjems. De mange fremmøtte ble møtt med taler, langbord med marsipankake, gratis pølser, levende musikk av Marinemusikken og høytidelig åpning ved ordføreren.


Varaordfører i Tønsberg Anne-Lise Skarstad klippet snoren til bobilhotellet. Daglig leder Odd Askjem følger stolt med.

Askjems Camping-Center ligger rett ved E18 i Tønsberg. Åpningen av landets første nybygde og rendyrkede bobilhotell ble gjort med stil. Det er ikke hver dag i caravanmiljøet at man får slike kulturelle opplevelser som kvintetten fra Marinemusikken kunne by på under den storstilte åpningen. Men så ble da også gruppen døpt ”bobilkvintetten” på direkten, til stor glede for publikum. 


Det var mange publikummere på Askjems åpning av sitt unike bobilhotell, de fremmøtte ble premiert med levende musikk, marsipankake og kaffe.

Apropos navn

Når det gjelde kallenavn så har daglig leder i Askjems Camping-Center i Sem i Vestfold fått seg ny tittel som ”hotelldirektør”. Og Roar Uthus som har det daglige ansvaret for hotellet blir av kollegaer spøkefullt kalt ”pikkoloen”…  

Om tonen var uhøytidelig på åpningsdagen for kjempebygget på hele 10 000 kvm på den 26 måls store tomten - så er det en alvorlig solid satsing på noe som delvis kan kalles upløyd mark. Som første aktør i Skandinavia satser Vestfold-bedriften på dedikert oppvarmet hotell for bobiler. 

Hotell eller garasje

Det er sikkert mange som undrer seg over ordet bobilhotell, men vi snakker altså om et stort moderne garasjeanlegg som er tilpasset bobiler og som vil være oppvarmet året rundt. Brukere er alle som har behov for innendørs lagring av bobilen, de som bor i leiligheter og har begrensede parkeringsmuligheter samt de som bare vil ha et komfortabelt bobilliv. For her er det mulig å få ekstratjenester fra Askjems Camping-Center som ligger på nabotomten: Bytte gass, vask og polering av bilen, service og påfyll i kjøleskapet. Alle leietakere får adgang til anlegget døgnet rundt med smarttelefon eller sms-tjeneste, og det blir mulig å parkere personbilen på bobilplassen når man er på tur. 

Tre konsepter

Det vil bli mange ulike tilbud: Helårsparkering hvor du får din egen faste parkeringsplass hele året gjennom. Sommerparkering hvor du disponerer en fast plass sju måneder i året (april-oktober). Vinterparkering er for den som bruker bilen også om vinteren, og behøver en p-plass. Den neste muligheten er vinterlagring, hvor bobilen står på én plass hele vinteren uten mulighet for bruk. Prisene starter på 1490 kr pr måned (messetilbud). I tillegg vil det være ulike muligheter for utendørs lagring på den 26 måls store tomten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden