Nyhet på Liseberg: Skummelt i skogen | Din Fritid
Nyhet på Liseberg

Skummelt i skogen

Er du av typen som liker et skikkelig grøss! Hva med en ubehagelig vandring i Gøteborgs mørke skoger? 11. oktober er det premiere på det nye spøkelseshuset Skogen (...ja ute i skogen!) i fornøyelsesparken Liseberg i Gøteborg. Du vil oppleve at det som i dagslys er en kosetur, føles som ditt verste mareritt, forteller arrangøren. Vandringen skjer i små grupper, og Liseberg lover at det vil bli en skogstur du sent vil glemme... 


Foto: Robert Ununger

Skogen er ikke det eneste skremmende Liseberg har å by på i år, for fornøyelsesparken er spekket med andre uhyggelige og morsomme opplevelser. Totalt finnes det fire spøkelseshus og to skrekk-områder, i tillegg til Skogen. 

– Det er ingen vanlig spøkelsestur eller skogstur vi prater som her, og kanskje vil dine verste mareritt vekkes til live i mørket. Mange kan kjenne seg igjen i at en plass forandrer seg helt når mørket faller på. Når hver skygge eller lyd spiller deg et puss og vekker frykten, sier Sandra Leiknes, produsent av spøkelseshusene på Liseberg. 

Det er første gang Lisberg lager et spøkelseshus utendørs, men skrekk-områder utendørs har de hatt en stund, både Distrikt Z og Cirkus Bisarr er skrekk-områder som er åpne under Halloween-sesongen.


Foto: Robert Ununger

– I skrekk-områdene kan du bevege deg fritt og betrakte aktørene på avstand. I Skogen følger du en løype. Her må du gi deg hen til skrekken og de skumle opplevelsene. Det kommer til å bli eklere enn noensinne, sier Sandra Leiknes. 

Selv om det finnes mange skrekkopplevelser for de tøffeste rundt om i parken, har de også et godt utvalg av mindre skumle områder, hvor det er koselig høststemning, tøys, tull og godteri. De fleste attraksjonene er åpne på Liseberg i denne perioden, og de minste kan kose seg i det forheksede Kaninland.

Åpningstider

Halloween på Liseberg har premiere 11. oktober og er åpent helgene 11.-13., 18.-20., 25.-27 og hele uken fra 28. oktober til 03. november. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden