Dometic bidrar:: Helsinki bruker kjølebokser i ny tjeneste | Din Fritid
Dometic bidrar:

Helsinki bruker kjølebokser i ny tjeneste

I Helsingfors i Finland opprettet man raskt et nytt tilbud til de eldre når samfunnet gikk over i lavgir, på grunn av smittefaren. Myndighetene og en rekke veldedighetsorganisasjoner startet en ny tjeneste for den isolerte delen av befolkningen:

En hjelpetelefon for innbyggere over 70 år. Så lenge koronavirus-krisen fortsetter, kan eldre i byen ringe tjenesten for en prat eller be om hjelp med ærend og andre behov i hverdagen. I løpet av den første driftsuka ringte over 10.000 innbyggere og det ble raskt behov for hundretalls hjemleveringer av mat og medisiner. 

En liten praktisk brikke for å kunne levere alle varer forsvarlig er Dometics elektriske kjølebokser, kan selskapet fortelle i en pressemelding til Din Fritid. Et stort antall Dometic CFX3 kjølebokser i servicebilene bidrar til å opprettholde friskheten og kvaliteten på maten til den når frem til de som trenger det.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden