E6 Helgeland:: 30 kilometer ny vei er åpnet | Din Fritid
E6 Helgeland:

30 kilometer ny vei er åpnet

– E6 er hovedfartsåren gjennom Norge, og selve ryggraden i ferdselen mellom sør og nord. At vi nå har fått åpnet hele 30 kilometer med ny vei på Helgeland er viktig for innbyggerne lokalt på Helgeland, men også for store deler av Nordland og alle som reiser mellom Nord- og Sør-Norge, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

– At vi i tillegg har fått veien ferdig ett år før tiden, er ekstra gledelig. Og om ikke lenge står hele den igangsatte delen av E6 Helgeland sør ferdig, med til sammen 60 kilometer ny og bedre vei. Det både reduserer reisetiden og bedrer trafikksikkerhet på strekningen, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide i en pressemelding til Din Fritid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden