Italia som reisemål:: Sol, mat, kultur og kunst | Din Fritid
Italia som reisemål:

Sol, mat, kultur og kunst

– Vi vet at de rundt 250 000 nordmenn som normalt reiser til Italia hvert år gleder seg til det igjen blir mulig å reise, sier Alberto Colella, Italias ambassadør til Norge. For å korte ned ventetiden har Enit, det nasjonale italienske turistkontoret, åpnet en ny virtuell utstilling.


Italias ambassadør til Norge, Alberto Colella, ser frem til igjen å kunne ønske nordmenn velkommen til sitt hjemland.

– Kunst, kultur og «good living» er nøkkelord for en reise til Italia. Legg også gjerne til masse sol og spennende mat. Men vi kan ikke oppleve noe av dette nå, derfor har vi lagt vekt på det som er lettest å formidle virtuelt, nemlig kulturopplevelsen, forteller ambassadøren på et nettmøte hvor Din Fritid var representert.

På nettsiden mostrevirtuali.enit.it kan man velge engelsk som språk og gå inn i et virtuelt utstillingslokale. På veggene finner du historiske plakater, som har vært en viktig markedsføring av Italia som ferieland i årtier. Her finner du også fotografier og annen kunst. Ved å klikke på bildene får du opplest en del ekstra informasjon, og du kan ta snarveien til neste kunstverk ved å klikke på «Neste»-knappen. 


Slik ser det ut når du går på utstilling via skjermen.

Oppdaterte informasjon

På nettsiden italia.it/en kan du få oppdaterte reiseråd og massevis av Italia-tips på italiensk eller engelsk. I løpet av våren blir en ny norskspråklig nettside tilgjengelig. Status er at det for tiden er merkbare smitterestriksjoner i landet, og når man legger til våre egne reiseråd så blir det tydelig at man for tiden får reise først og fremst i tankene. Men det er aldri feil å drømme og å planlegge, og en god start kan også være Din Fritids Italia-artikler, som det er linket til på denne siden!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden