Heistad Bil & Caravan: Nye merker i Telemark | Din Fritid
Heistad Bil og Caravan åpnet sin nye utstillingshall i 2015: Nå fylles den opp med modeller fra Knaus, T@b, Challenger og Eura Mobil.
Heistad Bil & Caravan

Nye merker i Telemark

I løpet av de siste to årene har det skjedd mye hos Telemark-forhandleren Heistad Bil & Caravan. Nytt av året er merkene Eura Mobil og Challenger. I tillegg til vogner fra Knaus og ikke minst T@B. I tillegg har bedriften fått ny daglig leder.


Gründerne og eierne Liv og Lars Ludvigsen ser positivt på fremtiden. Både med nye merker og ikke minst på grunn av ansettelsen av daglig leder Øistein Tallaksen, i midten på bildet.

– Vi synes det er gøy å ha fått tilbake både Knaus og T@B-vogner forteller Liv Ludvigsen. Hun kan fortelle at de selger mest kjørevogner av disse merkene. Forhandleren har også tidligere hatt Knaus og T@B, men merkene forsvant for en periode da det ble byttet norsk importør. 

2018 bød på en solid omsetningsvekst for Heistad, rundt 100 millioner kroner er en vekst på 30 millioner og noe som styrker Livs tro på fremtiden:

– Veksten skyldes nok i stor grad at vi har fått flere og nye merker. Vi er godt fornøyd med de produktene vi kan tilby for tiden, Adria har utviklet seg til å bli en solid hjørnesten og er i dag vårt viktigste merke. I antall selger vi omtrent like mange nye vogner som nye bobiler.

Ny daglig leder

Gründerne og eierne, ekteparet Liv og Lars Ludvigsen har en plan om å gradvis trappe ned på sitt engasjement i den tradisjonsrike familiebedriften. Derfor er Øistein Tallaksen ansatt som ny daglig leder. 

– Vi ser frem til å kunne trekke oss ut av den daglige driften etter hvert, Dette er en løsning vi har jobbet med i noen år, og er veldig fornøyd med at vi fikk inn en ny mann i november i fjor, med 16 års bransjeefaring samt et stort nettverk, forteller Liv. I desember og januar begynner ytterligere to fast ansatte på jobb, bedriften vil da ha totalt 15 ansatte.


Tilsammen 15 ansatte jobber nå hos Telemark-forhandleren Heistad Bil & Caravan, her et knippe som Din Fritid møtte på Caravanmessen på Lillestrøm i høst.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden