Gladnyhet fra sør:: Ny caravan­forhandler i Lillesand | Din Fritid
Daglig leder Petter Pedersen og salgssjef Geir Bjerkeland gleder seg til å kunne flytte til nye lokaler med nyetablerte Sør Caravan AS.
Gladnyhet fra sør:

Ny caravan­forhandler i Lillesand

Det er hyggelig å registrere at det i disse dager satses og ses fremover. I Lillesand er det etablert en ny forhandler, Sør Caravan AS. Selskapet er i ferd med å sette opp et nybygg, og holder for tiden til i midlertidige lokaler i Storemyrsletta 6 i Lillesand. Bak selskapet står det personer med mange års bransjeerfaring.

Det er gründerne Petter Pedersen og Geir Bjerkeland som har etablert selskapet, og som spent venter på at nybygget på Kjerlingland skal bli ferdig. Her blir det salg av nye og brukte bobiler og campingvogner, i tillegg til et stort serviceverksted for både bobiler og campingvogner.

– De nye lokalene er forventet å være klar i løpet av sommeren, forteller Geir Bjerkeland til Din Fritid.

– Hvilke merker vil dere føre?

– I første omgang vil du finne bobiler fra La Strada, Sun Living og Eura Mobil, samt vogner fra Hobby og Fendt. Det kommer noen bobilmerker til også, men dette er ikke ferdigforhandlet - så det må vi komme tilbake til, forteller Geir. 

Utvider sitt salgsteam

Rune Røinås er nylig ansatt som en del av salgsteamet til Sør Caravan. Han er kjent av mange og har lang fartstid i bransjen som eier og daglig leder hos Sørlandets Caravansenter. 


Daglig leder Petter Pedersen (til venstre) og Rune Røinås gir tommel opp for sin nyetablerte caravanbedrift, Sør Caravan AS.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden