Ny caravanforhandler i Kristiansund: Lokale gründere starter opp i Kristian­sund | Din Fritid
Fra venstre Jonas Slatlem, Anders Aasprong, Tor Gruner (Solid Import) og Idar Slatlem fra nyetablerte Caranova.
Ny caravanforhandler i Kristiansund

Lokale gründere starter opp i Kristian­sund

Den nye forhandleren heter Caranova AS og har inngått avtale med Solid Import AS som er landets største importør av bobiler og campingvogner. I det nye caravansenteret vil du finne merkene Carado, Bürstner og Hymer. 26. mars åpnes dørene med en stor produktmesse.

Det er Anders Aasprong, Jonas Slatlem og Idar Slatlem som starter det nye selskapet i Kristiansund, og blir samtidig en del av Norges største forhandlernett av bobiler og campingvogner gjennom Solid (ex Kroken).

Caranova flytter inn i nye lokaler i Pilotveien ved flyplasseni Kristiansund, og blir et komplett caravansenter med egen salgsavdeling for vogn og bobil, carvanverksted og en stor Max Fritid utstyrsbutikk. Frem til de nye lokalene er etablert vil selskapet starte virksomheten i Pilotveien 9, samlokalisert med DekkTeam og Bilskadesenteret Nordmøre.

– Vi har vært i dialog med Solid Import i lengre tid, og er glade for at vi nå er offisiell forhandler. Merkene vi skal selge er blant landets mest solgte og det at vi har et bredt spekter i alle prisklasser er vi speiselt godt fornøyd med, forteller daglig leder Anders Aasprong i det nystartede selskapet.

Daglig leder og medeier Anders Aasprong har jobbet med salg og kundeservice i hele sin yrkeskarriere: Elkjøp, Volvo og sist salgsansvarlig hos Volkswagen personbil hos Slatlem Bilsentrum. Familien Slatlem har lang erfaring med salg av kjøretøy, og startet med salg av mopeder og gråtasstraktorer på Averøyaallerede på 1950-tallet. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og selskapet har vært etablert i Kristiansund siden 1962.

Jonas og Idar er 4. generasjon Slatlem, Slatlem-selskapene skal fortsatt ha fullt fokus på biler som før. Det nye selskapet satser 100% på det voksende markedet for campingvogner og bobiler, uttaler styreleder Idar Slatlem.


Det er denne typen opplevelser den nye forhandleren ønsker å selge sine kunder. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden