Ferda-eierne:: Skulle kjøpe tomt, kjøpte tomteselskap | Din Fritid
Kristian (t.v) og Roger Adolfsen er hovedaksjonærer i Ferda-kjeden og har nå utvidet med et tomteselskap. Bildet er fra Caravanmessen i Lillestrøm 2016.
Ferda-eierne:

Skulle kjøpe tomt, kjøpte tomteselskap

Det begynte med et ønske om å flytte Ferda-avdelingen fra Bjerkvik til Evenes, og endte med at eierne av Ferda-kjeden nå har overtatt kontrollen i Evenes Tomteselskap.

Adolfsen-brødrene Kristian og Roger har overtatt kontrollen i Evenes Tomteselskap AS og dermed eiendommer på rundt 400 mål like utenfor porten på Evenes flystasjon. I en pressemelding kommer det fram at daglig leder i Evenes Tomteselskap AS, Ronald Walquist, i lengre tid har forhandlet om salg av selskapet, og med flere aktører.

– Vi er særdeles fornøyd med at det til slutt ble de to brødrene som opprinnelig kommer fra Andøya, som overtar styringen av tomteselskapet, skriver Walquist i pressemeldingen.

Opprinnelig startet Adolfsen-brødrenes interesse for Evenes med behov for en tomt til ny bobilbutikk for Ferda-kjeden hvor de er hovedaksjonærer. De har i dag en Ferda-butikk i Bjerkvik, og ønsker å flytte denne til Evenes for gjennom det å nå et større marked.

Forsvaret har besluttet å flytte mye av sin virksomhet på Andøy til nettopp Evenes. Det betyr at hele området får fornyet interesse.

– Vi klarer knapt å finne noe område i Norge hvor det i årene fremover skal satses- og investeres mer enn nettopp i denne regionen, skriver Kristian Adolfsen i pressemeldingen og legger til at Evenes vil bli det geografiske midtpunkt for tunge regioner som Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Sør Troms.


Slik ser dagens Ferda-avdeling i Bjerkvik ut.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden