Caravanmessen 2021: Vellykket messecamp | Din Fritid
Caravanmessen 2021

Vellykket messecamp

Med rundt 450 ekvipasjer innom messecampen på Hellerudsletta, er arrangørene fornøyd. Årets utgave var uten noen felles arrangement eller underholdning.

I tillegg viste været seg fra en langt mer kjølig side enn man kunne ønske. Likevel traff vi flere grupper som hadde det trivelig i mindre grupper utendørs, da vi besøkte campen på lørdag kveld.  Som vanlig ble det tilbudt transport til og fra messeområdet med veteranbuss.


Det måtte tre forsøk til for at lokalavdelingene til Norsk Bobilforening og Norsk Bobil- og Caravan Club skulle klare å arrangere messecamp sammen. Det skyldtes ikke samarbeidet, som har gått aldeles utmerket ifølge de to interesseorganisasjonene. Fjorårets forsøk ble avlyst som en følge av pandemien, og året før regnet messecampen, som var tenkt arrangert på et jorde, bort. Lørdag kveld traff vi Bjørn Gunnar Kverne (NBCC avdeling Romerike) og leder i Region Øst, Mette Kjelgård (Norsk Bobilforening).


De kjørte 50 mil for å komme på messe, de tre venneparene som bor litt sør for Trondheim. De trives som aller best på tur når de kan reise sammen, forteller de seks, som trosset lave temperaturer og tilbragte lørdagskvelden utendørs. Fra venstre: Helge Ringli, May-Britt Ringli, Grethe Hegle, Aud Inger Voldøien, Sivert Syrstad og Jan Erik Hegle. Og så må vi ikke glemme hunden Tico, som er til felles glede på tur.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden